om oss
Gourmeco5
spicemaster
varumärken
spicemaster
sel de guérande
fattoria petrini
guerzoni
återförsäljare
filosofi
kontakt
sel de guérande
fattoria petrini
guerzoni
återförsäljare
filosofi
kontakt
varumärken
item19
om oss
se sortimentet • klicka här
om oss
Under varumärket Spicemaster erbjuds kryddor, kryddmixer och vanilj i kulinarisk toppklass. De produceras uteslutande av odlare som arbetar i enlighet med de regler och direktiv som styr ekologiskt jordbruk och ekologiska produkter, EG No 834/2007 och No 889/2008. Vi följer UNICEF och ILO’s regler mot barnarbete. Alla produkter produceras och packas under HACCP och ISO 22000. Spicemaster kryddor revideras årligen under kontrollorganet SMAK, www.smak.se, för certifiering av ekologiska produkter.
 
Våra kryddor
Varje krydda handplockas och packas utifrån strikt hygieniska förhållanden. Vi använder endast 100% ren krydda – fri från kvistar och ovidkommande löv. Varje enskild krydda kommer från den ­region som erbjuder de bästa odlingsförutsättningarna och skördas först när de uppnått maximal mognad och arom.
 
Kryddmixer
Det som är unikt med våra kryddmixer är att de består till 100% av rena ekologiska kryddor. Inga tillsatser eller konserveringsmedel är tillåtna. Våra kryddmixer är helt fria från salt. En spännande nyhet är våra frukostkryddor, färdigblandade kryddmixer så att du enkelt kan krydda din frukostfil/yoghurt.
 
Vanilj
Vilken vanilj! Så färsk att du kan linda den runt fingret utan att
den bryts, och fullmatad med aromatiska frön. Vi har valt högklassig Bourbon Premium Grade A kvalitet.
se sortimentet • klicka här
fattoria petrini filosofi om oss