GourmecologomedR

VARUMÄRKEN

ÅTERFÖRSÄLJARE

OM OSS

FILOSOFI

KONTAKT

LADDA HEM

VARUMÄRKEN

ÅTERFÖRSÄLJARE

OM OSS

FILOSOFI

KONTAKT

LADDA HEM

Gourmeco AB. Box 494, 201 24 Malmö • Fridhemsvägen 2, 217 74 Malmö • Tel +46 (0)40 98 79 04 • Fax +46 (0)40 98 79 09
Panang Gai etc grupp i miljö
Det ska vara enkelt att laga god mat. Men då krävs det att hemmakocken har samma förutsättningar som proffsen på stjärnkrogen. Det betyder tillgång till rätt råvaror, kryddor och smaksättare. 
 
Allt vi säljer är ekologiskt odlat och certifierat. Även vårt salt är certifierat enligt Nature & Progrés ekologiska standards. Men när de ekologiska miljömässiga förutsättningarna väl är avklarade, står de aromatiska och smakmässiga egenskaperna i fokus. Det intressanta är att ju mer i linje med naturen något är framställt, tillsammans med gediget kunnande, desto bättre kan arom och smak bevaras.
Gourmeco startades av affärsmannen Peter Kock. Efter trettio år som globetrotter och hängiven amatörkock förundrades han över varför det var svårt att få tag i kryddor och smaksättare av toppkvalitet. Han ville ändra på detta och sätta samman ett sortiment av det bästa som går att få inom kryddor och smaksättare.
 
I början av 2013 gick Daniel Ginman in som delägare i Gourmeco. Daniel har lång erfarenhet inom svensk och internationell dagligvaruhandel och har under många år byggt upp starka varumärken inom bl a smaksättning.
Det egna varumärket Spicemaster föddes 2011 och kompletterades med saltet från Bretagne. Spicemasters produkter revideras årligen under kontrollorganet SMAK, www.smak.se, för certifiering av ekologiska produkter. Spicemaster säljs i välsorterade dagligvarubutiker samt via spicemaster.se. Vi säljer även till storhushåll. Sortimentet utökas kontinuerligt. 
 
Clean Label med Gourmecos produkter är enkelt. Vi tillåter inga tillsatser eller kemikalier. Våra produkter innehåller bara 100% naturliga råvaror som inte modifieras i någon kemisk eller bioteknisk process. Vi säljer bara hela eller malda kryddor/råvaror. Det betyder också att allt innehåll ärligt redovisas, utan omskrivningar eller andra försköningar. Clean Label är framtiden och vi är med och leder den.