Dressingsmix miljö
Panang Gai etc grupp i miljö
GourmecologomedR

VARUMÄRKEN

ÅTERFÖRSÄLJARE

OM OSS

FILOSOFI

KONTAKT

LADDA HEM

VARUMÄRKEN

ÅTERFÖRSÄLJARE

OM OSS

FILOSOFI

KONTAKT

LADDA HEM

Gourmeco AB. Box 494, 201 24 Malmö • Fridhemsvägen 2, 217 74 Malmö • Tel +46 (0)40 98 79 04 • Fax +46 (0)40 98 79 09
Panang Gai etc grupp i miljö
Dressingsmix miljö
Örtsalt miljö
Dressingsmix miljö
Dressingsmix miljö
Under premiumvarumärket Spicemaster erbjuds kryddor och kryddmixer i toppklass. Kryddorna odlas till fullo i enlighet med de regler och direktiv som styr ekologiskt jordbruk och ekologiska produkter. Samtliga våra kryddor revideras årligen under kontrollorganet SMAK för certifiering av ekologiska produkter. 
 
Våra kryddor 
Kryddorna handplockas och packas under strikt hygieniska förhållanden. Vi använder endast 100% ren krydda fri från kvistar och ovidkommande löv. Varje enskild krydda kommer från den region som erbjuder de bästa odlingsförutsättningarna och skördas först när de uppnått optimal mognad och arom.
 
Kryddmixer 
Det som är unikt med våra kryddmixer är att de består till 100% av rena ekologiska kryddor. Inga tillsatser (E-nr) eller konserveringsmedel är tillåtna. Våra kryddmixer är helt fria från socker och salt.
 
Inga tillsatser! 
Vi har valt att tillämpa strängare regler än vad EU och KRAV föreskriver. Det betyder att våra produkter är konsekvent fria från E-nr och andra tillsatser. Oavsett vad som råkar vara tillåtet för stunden har vi valt total avhållsamhet när det gäller tillsatsmedel. Som vi ser det tillför de ingenting. Kryddor skall vara kryddor. Bara kryddor. 
 
Inget socker! 
Socker räknas inte som tillsats, men vi anser att konsumenten själv skall välja om hen vill ha tillsatt socker eller ej. Därav är våra produkter fria från alla former av sötningsmedel konstgjorda eller naturliga.
 
Inget salt! 
Kryddor och kryddblandningar är helt fria från salt. Vi anser att även när det gäller salt skall konsumenten ha frihet att välja. Ingel regel utan undantag. Inom kategorin dipmixer, guacamolemix och dressingmixer (on-the-go, s k utflyktsprodukter) har vi tillsatt en gnutta havssalt för att produkten skall bli enklare att använda. Om vi använder salt, är det endast obehandlat havssalt med låg natriumhalt som får förekomma.
 
Spicemaster sortimentet är alltid i förvandling. 
Vi letar ständigt efter nya spännande smaker som förgyller matlagningen eller de lediga stunderna.
 
Kryddor/Salt. Världens mat. Snacks. Smaksättare.
Så heter våra fyra produktsegment. Inom Världens mat ryms läckra måltidslösningar som tex-mex (taco, enchilada och fajita) samt inom kort presenteras även läckra kryddmixer för Chili Con Carne, Pasta Bolognese och Biff Stroganoff. Våra asiatiska kryddmixer har på kort tid blivit nya favoriter!